11 dec
2023

Save the date! 5 februari, een evenement voor de DPO's

Zowel in haar strategisch plan 2020-2025 als in haar prioriteiten voor 2023, is de GBA het blijven herhalen: voor haar is de DPO een onmisbare bondgenoot in het werkveld. Daarom wil de GBA hen in 2024 ontmoeten en organiseert ze een evenement dat helemaal in hun teken staat.

Op 5 februari 2024 zullen de Eerstelijnsdienst, de Inspectiedienst en de Geschillenkamer hun werk toelichten over de rol en de positie van de DPO en over de manier waarop zij met hen samenwerken.  Ook Nathalie Ragheno, bestuurder van DPO pro en lid van het Kenniscentrum van de GBA, zal een lezing geven over hoe de taken van DPO binnen een organisatie kunnen worden uitgevoerd.

Bent u een DPO en hebt u interesse voor dit evenement? Noteer nu al de datum in uw agenda en houd de GBA website en sociale netwerken in het oog voor de start van de inschrijvingen: het aantal plaatsen is immers beperkt!

Praktische informatie:

Datum : 5 februari 2024
Tijdschema : 9.30 - 12.30 uur
Soort evenement : fysieke aanwezigheid
Doelgroep: uitsluitend DPO's
Deelname: gratis maar inschrijving verplicht (beperkte plaatsen)
Inschrijvingen : inschrijvingsformulier binnenkort beschikbaar (begin 2024), validering van de inschrijvingen volgens het principe "first come, first served"

Meer informatie over dit evenement volgt zodra de inschrijvingen geopend zijn.