Nieuws

07 sep
2022

IAB Europe-zaak: het Marktenhof stelt prejudiciële vragen aan het Hof van Justitie van de EU

Het Marktenhof heeft vandaag beslist om het Hof van Justitie van de Europese Unie prejudiciële vragen te stellen in het kader van het door IAB Europe ingestelde beroep tegen beslissing 21/2022 van de GBA.


21 jul
2022

Ontslag van twee directeurs: de GBA reageert

Met spijt heeft de GBA vernomen dat de Kamer woensdag heeft gestemd voor de opheffing van het mandaat van twee van haar directeurs in het kader van de zogenaamde artikel 45-procedure.


20 jul
2022

Een nieuwe start voor de GBA: directeur en leden van het Kenniscentrum benoemd

Het Kenniscentrum van de GBA is opnieuw compleet. Cédrine Morlière is door de Kamer van volksvertegenwoordigers tot nieuwe directeur van het Kenniscentrum benoemd. In die hoedanigheid zal zij nu ook de functie van voorzitter van de Autoriteit waarnemen. Tegelijkertijd zijn Nathalie Ragheno, Gert Vermeulen en Griet Verhenneman als nieuwe leden van het Kenniscentrum benoemd, naast Marie-Hélène Descamps, Yves-Alexandre de Montjoye en Bart Preneel.  


23 jun
2022

Vacatures : De GBA zoekt contractuele adviseurs

De GBA zoekt contractuele adviseurs


21 jun
2022

Antwoord op het artikel van de krant Le Soir over de opgelegde boete aan de uitgever Rossel

De GBA zet bepaalde informatie recht uit een artikel van Le Soir. Dit artikel bevat informatie die onjuist of uit de context is gehaald, en is gebaseerd op een nota van vóór de aanstelling van het directieomité van de GBA.